Självaktivering av ny användare

Forumhantering

Moderator: Moderator

Användarvisningsbild
IF_admin
Site Admin
Inlägg: 29
Blev medlem: 18 aug 2006 20:51

Självaktivering av ny användare

Inlägg av IF_admin »

De senaste dagarna har det uppstått en mängd spam-inlägg helt utan anknytning till IF-båten från användare som verkar ha skaffat sig fel intresse. Därför har det nu införts att ett nyregistrerat användarnamn måste godkännas och aktiveras av Admin innan det går att använda. Detta extra säkerhetssteg kommer att vara i drift under en tid för att därefter utvärderas.

Forumteamet beklagar att det nu kommer att ta längre tid att bli godkänd medlem. Vi gör vårt bästa för att hålla detta forum i ordning och se till att forumets regler följs.
admin
Forum administrator
Användarvisningsbild
IF_admin
Site Admin
Inlägg: 29
Blev medlem: 18 aug 2006 20:51

Re: Självaktivering av ny användare

Inlägg av IF_admin »

Självaktivering vid registrering av ny användare är åter aktiv. Efter registrering får du ett mail med en aktiveringskod som du måste klicka på för att aktivera ditt konto.

Så snart du har aktiverat ditt konto kan du sedan skriva inlägg i forumet. Som ny användare måste dock dina första inlägg godkännas av en moderator innan de publiceras. Detta använder vi för att skydda forumet från reklam och inlägg utan anknytning till IF-båten. Du får ett meddelande när ditt inlägg har godkänts.

Användare som är godkända gör inlägg utan moderering. Det betyder att inlägg publiceras direkt.

Har du frågor; vänd dig till teamet!
admin
Forum administrator
Skriv svar