Uppsala segelsällskape inbjuder till SM i IF-båt 2023. - Vi är mycket glada att ha USS som arrangör, de lyckas alltid med välarrangerade seglingar och god stämning med eftersnack på bryggan efter seglingarna, hälsar Tiina och Lasse Andersson, OIF...

SM 2015 Foto B Hedin
Foto Björn Hedin

Seglingarna
Vi planerar för Tune-up race på onsdagen och SM-seglingar torsdag, fredag och lördag. Mer information kommer när seglingsföreskrifterna publiceras.Startlistor, seglingsföreskrifter och resultat publiceras via Sailarena via länken nedan.

Kommentera   

Nu är vi igång, nu finns IF-båts SM 2023 upplagt på Sailarena. Mer info kommer att fyllas på efter hand.

>> SM-IFBÅT 2023 Sailarena

Skärmavbild 2022 11 24 kl. 12.16.14

Kommentera   

Stockholmscupen för IF-båt har seglats sedan 1975. Det är en rankingserie där deltagarna räkar ihop poäng från delseglingarna. Vi delar 2 vandringspriser och det första är tavla från Roland Svensson till årets vinnare av Stockholmcupen och det andra priset är en halvmodell av IF-båten. 
Sthlm cup priser
Roland Svenssons skärgårdsmålning och Rolf Enestads vandringspris.

Kommentera   

Ostkustens IF-båtklubb årsmöte för verksamhetsåret 2020. Träffa oss på plats eller digitalt! Onsdag 27/10 kl 18.00-20.00 Stockholm, Malmskillnadsgatan 32 (kontoret heter Wework). Vi möter i dörren. Meddela om du kommer, så beställer vi något att äta (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0707339696). 

Stadgeändringen går i stora drag ut på att förenkla administrationen med OIF´s och Svenska IF-båtförbundets ekonomi där målet är att centalisera ekonomin så att dubbla bokslut och konton undviks. Flera av OIF´s paragrafer i stadgarna täcks också in i förbundets stadgar varför OIF´s stadgar kan förenklas. OIF är en del av Svenska IF-båtförbundet och medlemsavgiften och medlemsskapet är ett och samma.  

Kommentera   

Här kommer några fina bilder som Claus Meyer från Vikingarnas segelskap har fotograferat under SM-dagarna 2021.

Claus Meyer från Vikingarnas segelsällskap har följt med på våra SMseglingarna och fotograferat fina actionbilder på tuffa starter och rundningar på Saxarfjärden och Ekholmen. Ett stort tack för alla bilder som skepparna har fått tillgång via Dropbox. 

20210704 054545

Foto Tiina Andersson

Kommentarer (1)   Kommentera   
2021 års deltagare på IF SM på Ekholmen gratuleras till fina resultat. Roligt att vi har flera nya deltagare på SM.
Vinnaren blev Pontus Rosberg på Apelsinen med gastarna Thomas och Anders. 
Andra plats gick till Fredrik Wigelius på Primula med gastarna Sven och Theo. 
På tredje plats kom Peter Berg på Glenn af Göteborg med gastarna Olof och Magnus.
 
Pristagare IFSM
Foto Marco Christensen

Kommentera