Kalender

Ladda ner som iCal-fil
Gäddisregattan
Från Lördag, 18. Augusti 2018
Till Söndag, 19. Augusti 2018
Träffar : 2113
Kontakt Lasse Andersson kappseglingsansvarig OIF styrelse

Bansegling på lördagen och distans på söndagen. Regattamiddag i det fria på lördagskvällen. En seglarhelg alla IF-seglare borde få uppleva! Deltävling 5 i Stockholmscupen.

Så här skriver Segelsällskapet Gäddviken:

"Snart är det dags för sommarens trevligaste kappsegling Gäddisregattan som äger rumden 18-19 augusti på Lilla Skratten och Västra Saxarfjärden. Vi seglar kryss-läns-bana på lördagen och en kortare distans på söndagen. Alla är välkomna, nybörjare och erfarna seglare. Vi tillåter även SRS shorthanded (om max 2 i besättningen). Förutom segling blir det after sail med korvgrillning, regattamiddag i partytältet mitt på ön och massor av mingel och trevligt umgänge med likasinnade!

Vi skulle också uppskatta om du kunde hjälpa till att sprida vår inbjudan så att vi blir riktigt många båtar som deltar. Detta gör du lättast genom att gå in på facebook och dela eventet https://www.facebook.com/events/192071644679507/. Självklart kan du även skicka detta mail vidare till de personer du tror kan vara intresserade eller sprida länken till SSGs hemsida där man kan läsa mer om både Gäddisregattan och andra events. http://www.gaddviken.se
 
Varmt välkommen! Tävlingsansvarig SSG Janne Jäberg 0764-136220"
 

>> Segelsällskapet Gäddviken

 Logo OIF Letterhead 01

 
Plats Lilla Skratten utanför Waxholm

Du måste logga in för att bekräfta ditt deltagande.