Svenska IF-båtförbundets forum • Salutorget har problem med bilder (löst)
Sida 1 av 1

Salutorget har problem med bilder (löst)

Postat: tor 11 apr 2019 19:22
av johan swe-1870
Det är för tillfället problem med att infoga bilder på annonser på Salutorget. Det är oklart när felet kan bli åtgärdat.

För att kunna visa bilder i samband med försäljning rekommenderar jag att du istället placerar bilder på nätet på annat sätt och helt enkelt skriver en länk till bildkatalogen i din annons.

Om du inte vill göra så, kan du skriva ett nytt inlägg i forumet, t ex här i Anslag, och infoga bilder i foruminlägget. Tryck Bilagor och Lägg till filer, eller drag and drop dina bilder till inläggstexten. Sedan skriver du, eller redigerar, din annons och skriver in länk till foruminlägget i annonstexten.

Re: Salutorget har problem med bilder

Postat: mån 27 maj 2019 20:40
av johan swe-1870
Salutorget kan fortfarande inte ta emot bilder då man annonserar.

Men det går också fortfarande fint att lägga bilderna någon annanstans och skriva länk till den platsen i annonstexten på det sätt som beskrivs i föregående inlägg.

Se exempel i annonsen http://ifboat.se/salutorg/5-tillbehor-s ... 53-fonster . Där används tekniken att lägga bilderna i en forumtråd.

Re: Salutorget har problem med bilder (löst)

Postat: ons 09 okt 2019 18:58
av johan swe-1870
Felet med att det inte går att lägga till bild till sin annons har nu lagats.

Det går därför nu åter att lägga till bilder i annonsen. Det går även att redigera befintlig annons och lägga till bilder.